6361 KA Nuth

[email protected]

terug naar vorige pagina

MO9-1- Maastrichtse Hockey Club MHC MO9-3 : 3 - 2

Het voorjaar is weer begonnen. De eerste wedstrijd van het lenteseizoen stond vandaag op het programma tegen een team waar de gemiddelde lengte een cm of 15 langer was dan onze bikkels van Nuth.

De meiden waren vandaag volop bezet met 11 meiden aanwezig. Vooraf werd besproken om met 6 veldspelers te spelen. Hierdoor hoefde we iets minder te wisselen echter na een minuut of 10 viel een speelster van Maasticht uit na een hoge bal die tegen haar arm kwam. Het spel vervolgde met 5 veldspeelsters.

Na een loos schot van Maastricht kon er vanaf de 10 meter lang een mooie push naar voren gegeven worden, na een korte carembole BAM 0-1 voor Nuth! Na zelf de grootste tegenstander van ons zelf te zijn, het is namelijk niet de bedoeling om de bal van elkaar af te pakken was het al snel rust.

De 2e helft ging op en af, na wederom een push van onze 10 meter lijn kwam de 0-2. Vervolgens door een bal van de andere kant van het veld aan te raken een ongelukkige 1-2. Om de originaliteit hoog te houden kwam er wederom een pushpass van de 10 meter lijn eigen helft wat tot een doelpunt leidde 1-3. Vervolgens ook aan de andere wederom een lange bal terug wat tot een ongelukkig doelpunt leidde en de eindstand maakte 2-3.

Honorable mentions voor deze wedstrijd waren een goed gevulde jaszak van 1 van onze ouders met een pallet aan suiker melk en roerstaafjes, de omgedoopte naam van de tegenstander tot houthakkers en de eerste wedstrijd voor onze Noor!