Je bent hier: HCNuth → Nieuws
Handige links

Zoeken
Agenda
di 16  HERVATTING TRAININGE
za 20  ZomerBidonTraining 9
ma 22  HERVATTING TRAININGE
za 27  ZomerBidonTraining 1
zo 28  Oefenwedstrijd D1 HC
ma 29  BOEMweek 22
zo 04  Oefenwedstrijd D1 HC
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
Mededelingen
  • Technische Commissie (2)
  • Persbericht (1)
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth

[email protected]

HOCKEYCLUB NUTH SLUIT SEIZOEN EINDELIJK WEER AF

Ook dit jaar sluit Hockeyclub Nuth (HCN) het seizoen af met het ‘Interclubtoernooi’. Een toernooi waarbij de HCN-teams door elkaar geschud worden om vervolgens op een miniveld zes tegen zes te spelen.

Vrijdag 24 juni kan Hockeyclub Nuth (HCN) eindelijk het seizoen traditioneel afsluiten.  De afgelopen twee jaren lukte dit niet vanwege de Covid 19-maatregelen. HCN organiseert weer het ‘Interclubtoernooi’ (ICT) van 18.30-20.30 uur, met aansluitend het ‘Sportgala’ op het sportpark De Kollenberg te Nuth.

Tijdens het ICT schudt HCN de bestaande hockeyteams door elkaar en stelt zo nieuwe 6-persoonsteams samen, waarbij jong en oud door elkaar in een team zitten. Vervolgens spelen de nieuw geformeerde teams een onderling toernooi op een van de vijf minivelden.

Om 20.30 uur start het ‘Sportgala’. Hierbij vinden naast de huldiging van de ICT-winnaar ook de huldigingen plaats van onder andere: de mini, de junior en senior van het jaar, team van het jaar, goalie van het jaar, scheidsrechter van het jaar en de trainer en coach van het jaar. 

Daarnaast huldigt HCN ook de kampioensteams Heren Jong 1 en Meisjes D1 (beide ongeslagen kampioen) en de heren Veteranen. 

Afsluitend start rond 21.30 uur de ‘After Party’, waarbij onder het genot van muziek, hapjes en drank teruggekeken kan worden op het afgelopen hockeyseizoen. Reageren op het nieuws?


Statistieken
zondag 14 augustus 2022
Aantal leden (info) 264
Nu online 89
Leden met @ 98,9%
SMS Bereik (teams) 70,5%
Vandaag jarig
  • Sanne de Backer
  • Eva Weustink
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookLinkedInTwitterKNHB Naar de KNHB site