Je bent hier: HCNuth → Nieuws
Handige links

Zoeken
Agenda
di 01  Start WinterProgramm
za 30  WinterMutsTraining 5
za 06  WinterMutsTraining 6
za 13  WinterMutsTraining 7
za 20  WinterMutsTraining 8
za 27  WinterMutsTraining 9
zo 28  ClubBeloftenTraining
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes A1
3.     Veteranen A
4.     Meisjes B1
5.     Meisjes D1

Hele clubcompetitie
Mededelingen
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth

[email protected]

JEUGD KAN GRATIS MEETRAINEN BIJ HC NUTH

Athletics tijdens een zonnigere periode. Athletics is het buitensportprogramma van HC Nuth om de motorische vaardigheden van hun jeugd te verbeteren. Nu ook gratis en vrijblijvend toegankelijk voor de jeugd tijdens de ‘total lock down’. 

Op een of andere manier wordt iedereen getroffen door de Covid-19-maatregelen, zo ook de jeugd van 6 tot 18 jaar. Hockeyclub Nuth (HCN) stelt zijn Athletics en WinterMutsTrainingen (WMT) gratis en vrijblijvend open voor deze groep tot 25 januari 2021. Deze trainingen zijn op het  hockeycomplex, Kollenberg 1 te Nuth. Meer informatie: www.hcnuth.nl 

In niet-coranatijden organiseert HCN in de maanden december, januari en februari normaal altijd voor hun jeugd GymÉ (6 t/m 11 jaar) en de WMT (6 t/m 17 jaar). 

GymÉ is een binnensportprogramma voor het verbeteren van de tien beweegvaardigheden: balanceren & vallen, stoeien & vechten, gaan & lopen, springen & landen, rollen, duikelen & draaien, gooien, vangen, slaan & mikken, trappen, schieten & mikken, klimmen & klauteren, zwaaien & slingeren, bewegen op & maken van muziek. Dit programma heeft HCN helaas moeten opschorten tot 20 januari 2021. Het is vervangen door Athletics, een buitensportprogramma met dezelfde doelstellingen als GymÉ.

De WMT is een buitensportprogramma waarin de jeugd in 75 minuten meerdere verschillende sporten uitvoert onder toezicht van twee trainers. De kinderen worden hierbij gestimuleerd hun eigen communicatieve en sociale vaardigheden aan te spreken.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) probeert sinds kort de hockeyclubs te stimuleren de kinderen niet alleen te leren hockeyen, maar hen ook breed motorisch op te leiden. Dit doet HCN al jaren, o.a. door middel van het GymÉ-programma. Goede bewegers, zijn ook goede hockeyers!


Reageren op het nieuws?

:) = :( = 8) = O-) = ;) = :*) = -:-) = :O = :9 = L) = ^O^ =

Statistieken
woensdag 27 januari 2021
Aantal leden (info) 290
Nu online 66
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 79,3%
Vandaag jarig
  • Lois Dohmen
  • Saartje Harst
  • Sophie Kapar
  • Frank Vonken
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookLinkedInTwitterKNHB Naar de KNHB site