Je bent hier: HCNuth → Nieuws
Handige links

Zoeken
Agenda
zo 25  ClubBeloftenTraining
za 31  Jongste Jeugd- & Jun
zo 01  ClubBeloftenTraining
za 07  Jongste Jeugd- & Jun
zo 08  ClubBeloftenTraining
za 14  Jongste Jeugd- & Jun
zo 15  ClubBeloftenTraining
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes A1
3.     Veteranen A
4.     Meisjes B1
5.     Meisjes D1

Hele clubcompetitie
Mededelingen
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth

[email protected]

AANGEPASTE CORONA MAATREGELEN

Aanscherping landelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus

Tijdens de persconferentie van 28 september kondigde de minister-president nieuwe landelijke maatregelen aan ter bestrijding van het coronavirus. De maatregelen raken ook de hockeysport en verenigingen hard maar gelukkig is het wel mogelijk om te blijven hockeyen en kan de competitie voortgezet worden. Het is belangrijk dat we ons daarbij aan alle geldende maatregelen houden.

Specifiek voor de sport houden de nieuwe landelijke maatregelen in dat vanaf 29 september 18.00 uur voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij alle hockeywedstrijden en trainingen. De sportkantines zijn gedurende deze periode dicht. Dat betekent concreet voor hockeyverenigingen dat clubhuizen gesloten zijn. De KNHB adviseert tevens dringend de kleedkamers niet te gebruiken.
Dit advies volgen wij, dus: GEEN gebruik van kleedkamers, GEEN gebruik van kantine, GEEN gebruik van terras. 
Dus na afloop van de trainingen en wedstrijden direct naar huis. 

We blijven iedereen oproepen om zich goed aan alle maatregelen te houden. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Veelgestelde vragen

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen ontvangen wij al veel vragen van verenigingen en ouders. Een veelvoorkomende vraag is of ouders die hun kind naar de wedstrijd brengen, mogen blijven kijken? Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar worden uitsluitend echt benodigde chauffeurs als teambegeleiding gezien. Zij vallen in dat geval dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd mits zij zich op het complex aan de maatregelen houden. Zorg er wel voor dat je het aantal rij-ouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen! 

Ouders die hun kinderen naar de training of een thuiswedstrijd brengen, mogen niet blijven kijken en halen hun kind na de hockeyactiviteit weer op. Verenigingen zijn er verantwoordelijk voor dat dit ‘deurbeleid’ ook strikt wordt nagekomen.Reageren op het nieuws?

:) = :( = 8) = O-) = ;) = :*) = -:-) = :O = :9 = L) = ^O^ =

Statistieken
zondag 25 oktober 2020
Aantal leden (info) 284
Nu online 40
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 80,3%
Vandaag jarig
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookLinkedInTwitterKNHB Naar de KNHB site