Je bent hier: HCNuth → Nieuws
Handige links

Zoeken
Agenda
de agenda is leeg
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
28-4  H30-1 1-6 HOCKE-H30-
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
Mededelingen
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth

[email protected]

DE GROTE CLUBACTIE

Beste clubleden,


Aanstaande zaterdag, 16 september, gaat de Grote Clubactie weer van start. HC Nuth doet uiteraard ook mee. Door deelname aan de Grote Clubactie kunnen we als club een mooi bedrag ophalen door het verkopen van loten. Deze week zullen de lotenboekjes uitgereikt worden aan alle teams. Jullie mogen dan zaterdag starten met de verkoop van  loten. Deze loten kosten €3,- euro per stuk. En wisten jullie dat maar liefst 80% van dit bedrag naar onze clubkas gaat? 
Wij verwachten dat ieder lid gemiddeld 5 loten verkoopt. Misschien ken je nu al mensen die je kunt vragen. Denk aan je papa en mama, en maak bijvoorbeeld een rondje door je buurt. 
Slim is het ook om bijvoorbeeld je clubshirt aan te trekken als je rond gaat. De mensen bij wie je aanbelt zien dan direct dat je van Hockeyclub Nuth bent. 
Uiteraard zit er ook een leuke prijs voor jullie aan. Het team dat samen de meeste loten weet te verkopen ontvangt een prijs voor het hele team. Daarnaast hebben we ook een prijs voor de speler of speelster die de meeste loten verkoopt. Goed je best doen dus!
Heb je een boekje vol mag je deze inleveren bij je coach of teammanager. Aan hun de vraag deze te bewaren tot ze ingeleverd kunnen worden. Eventuele extra boekjes zullen beschikbaar zijn aan de bar. 
Alvast heel veel succes en zet hem op!! 


Reageren op het nieuws?


Statistieken
woensdag 8 mei 2024
Aantal leden (info) 259
Nu online 66
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 65,3%
Vandaag jarig
  • Joelle Debie
  • Stijn Renders
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookLinkedInTwitter



KNHB Naar de KNHB site