Je bent hier: HCNuthActiviteitenOverige toernooien
Handige links

Zoeken
Agenda
za 18  ZomerBidonTraining 9
vr 31  Start Trainingen Goa
za 01  Familie Hockey Toern
zo 02  ClubBeloftenTraining
zo 09  ClubBeloftenTraining
zo 16  ClubBeloftenTraining
zo 23  ClubBeloftenTraining
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
Mededelingen
 • Bar & Evenementen (1)
 • Technische Commissie (8)
 • Persbericht (3)
 • Goalie College Nuth (1)
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth
Postadres
Postbus 22009
6360 AA Nuth
[email protected]
Overige toernooien 
  
 TOERNOOIEN HOCKEYCLUB NUTH
 
Jaarlijks organiseert worden er voor de jongste jeugd en junioren slotdagen en/of kampioenen Toernooien georganiseerd. Eigenlijk is dit een soort van verplichte competitiedag. Alle clubs uit Zuid-Nederland zijn gastheer van een of meerdere poule's. Zodra de data en organiserende clubs bekend zijn worden ze hier gepubliceerd.
 
Reeds bekend:
 • 16 juni 2012 : slotdag Jongste Jeugd
 • - Meisjes 8E1 slotdag in Maastricht
 • - Meisjes 6E1 slotdag in Nuth
 • - Meisjes F1 en F2 : slotdag in Scoop
 • - Jongens 8E1 : slotdag in Venray
 • - Jongens 6E1 : slotdag in Meerssen
 • - Jongens/Meisjes Mix F1 : slotdag in Hockeer
 •  
 
 
 TOERNOOIEN ELDERS
 
Er worden veel hockeytoernooien georganiseerd. Er bestaan verschillende types toernooien en toernooien gericht op een bepaalde leeftijdscategorie. 
 
Hockeyclub Nuth stimuleert dat teams op toernooi gaan en heeft dan ook voor ieder team een vast budget als bijdrage voor een toernooi. Uiteraard wordt er ook een eigen bijdrage verwacht. Teams dienen zelf te toernooien te regelen.
Heb je zelf ook nog een leuke suggestie, laat dit dan weten via: [email protected]
 
Een actueel overzicht van de diverse toernooien vind je ook terug op de website van de KNHB.
 
 
 
 HOCKEY KAMPEN
 
Algemene informatie
Iedere zomervakantie worden her en der in het land hockeykampen georganiseerd. Naast het vele plezier dat deze kampen opleveren, zijn ze ook erg leerzaam. Een hockeykamp duurt 5, 6 of 7 dagen en is er voor verschillende leeftijdscategorieën tussen de 8 en 18 jaar. De instructeurs zijn vaak (oud-)internationals en hoofdklassespelers. Naast het vele dat de jeugd/jij over hockey nieuw bijleert is iedere dag ook met zeskampachtige spelletjes gevuld. Het is een unieke gelegenheid om veel over hockey te leren en plezier te maken met leeftijdgenootjes.

De kosten van een hockeykamp bedragen overwegend 350 tot 500 euro. Wil uw kind/jij naar een hockeykamp en heeft het uw/heb je toestemming, dan kan het/jij wellicht nu al beginnen met sparen.

Ieder jaar blijkt het weer dat jonge hockeyers wel graag naar een hockeykamp willen, maar dit niet alleen durven. Dit probleem kan opgelost worden door met meerdere teamgenoten op kamp te gaan.

U/jij kunt via internet meer te weten komen over de hockey- en hockeykeeperskampen. Hieronder treft u/jij een tweetal websites van zeer bekende hockeykampen aan, die door de jaren heen een goede naam hebben opgebouwd:

Een tip: ben snel met beslissen want de kampen zijn razend populair


Matchplay hockeykampen
  


Matchplay heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van sportkampen voor de jeugd van 7 t/m. 12 jaar en van 13 t/m. 17 jaar, in de zomervakantie. Deze kampen vinden plaats in Oisterwijk (NBr.) en bezorgen de deelnemers een onvergetelijke vakantie met tal van fantastische activiteiten. Heb jij zin om aan een sportkamp, in een fantastische omgeving in Noord-Brabant deel te nemen, dan is Matchplay iets voor jou.
Kijk voor meer informatie over de Matchplay hockeykampen op: www.matchplayhockey.nl 

Nationale Hockeykampen
  


Ben jij erbij? In de meivakantie en heel de zomer lang worden de Nationale Sportkampen georganiseerd op vele clubs in Nederland! Geef je op voor het superleuke Original Hockeykamp (6-14 jaar), het leerzame Performance Tophockey-, Specialisten- of Keeperskamp, (8-17 jaar), het veelzijdige Multisportkamp (8-14 jaar) of voor het gave Sport & Spelkamp (5-7 jaar). Jij wil met je vriendjes of teamgenootjes toch ook een spetterende zomer beleven?
Heel bijzonder is dat er een echte tophockeyer komt om jou een geweldige clinic te geven! Neem je handtekeningenboekje dus maar mee! De enthousiaste begeleiders zullen je voor verschillende uitdagingen zetten, handige tips geven, nieuwe trucs leren en een feest maken van jouw kamp. Het hockeyprogramma is gemaakt door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland! Dat moet wel heel leuk en leerzaam zijn… Verschillende spellen en activiteiten, zoals knotshockey en de beroemde buikschuifbaan, maken deze dagen tot de leukste dagen van je leven!
Doe jij niets liever dan heel de dag hockeyen en droom je van een leven als tophockeyer? Doe dan mee aan het Nationale Performance Tophockeykamp (8-14 jaar) met iedere dag een clinic van een andere tophockeyer of topcoach of het Nationale Performance Topkeeperskamp of het Nationale Performance Topspitsenkamp! Ben jij erbij?
Prijzen vanaf € 139.

Kijk op de site voor meer info en om te zien waar en welke kampen bij jou in de buurt worden georganiseerd! www.nationalesportkampen.nl 
  
 
Statistieken
donderdag 16 augustus 2018
Aantal leden (info) 328
Nu online 65
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 80,2%
Vandaag jarig
 • Lonneke Boelkens
 • Noor Meens
 • Maaike Scheijen
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookHyvesLinkedInTwitterKNHB Naar de KNHB site