Je bent hier: HCNuth → Nieuws
Handige links

Zoeken
Agenda
zo 18  ZaalCompetitieRonde
zo 18  ZaalCompetitie Thuis
do 22  HCNUTH Spelregelbije
za 24  ZaalCompetitieRonde
za 24  ZaalCompetitie Thuis
zo 25  ZaalCompetitieRonde
zo 25  ClubBeloftenTraining
  hele agenda
Uitslagen
Datum  Team   Uitslag  Tegenst.
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Veteranen A
2.     Meisjes D1 Zaal
3.     Heren 1 - Bekercompetitie
4.     Meisjes B3
5.     Jongens D1

Hele clubcompetitie
Mededelingen
HC Nuth
Adres
Hockeyclub Nuth
Sportpark Kollenberg 1
6361 KA Nuth
Postadres
Postbus 22009
6360 AA Nuth
[email protected]

ORANJE SPEELSTER GRAAG BIJ HC NUTH

Wie wil er niet met hockeyinternational Ireen van den Assem en de gouden EK-medaille 2017 op de foto tijdens de RABO Hockey Day bij HC Nuth.

Ireen van den Assem (27) heeft afgelopen zaterdag 14 oktober de hockeyjeugd van Hockeyclub Nuth (HCN) onder handen genomen tijdens de jaarlijkse RABO Hockey Day (RHD). De Oranje speelster verzorgde voor meerdere groepen Nuthse hockeyjeugd een training. Het hockeyevenement vond plaats op het moderne sportcomplex De Kollenberg in Nuth. 50 HCN-jeugdleden, verdeeld over drie groepen, namen er aan deel.

Ireen gaf aan bij HC Nuth graag de trainingen te verzorgen, want door de kleinschalige opzet had ze veel en goed contact met de jeugd. ‘Bij grotere clubs zijn dit soort evenementen veel grootschaliger en sta je als international met bijvoorbeeld wel 100 kinderen op het veld’, aldus Ireen. Ze was daarnaast onder de indruk van hoe snel de Nuthse hockeyjeugd allerlei sticktechnieken oppakte. Dat ziet ze normaal niet bij andere clubs.
 
 
HCN gaf daarop aan, dat HCN ook geen gewone kleine hockeyclub is van ruim 350 leden. HCN -durven we wel te zeggen- is de meest actieve hockeyclub voor de jeugd in Limburg en misschien wel van Nederland. Waar andere clubs niet verder komen dan het verzorgen van trainingen, het aanbieden van wedstrijden en een toernooitje per jaar, verzorgt HCN voor haar jeugd nog: ZomerBidonTrainingen, WinterMutsTrainingen, trEningen, Drainingen, ClubBeloftenTrainingen en twee gratis trainingen per jaar verzorgd door internationals. Kortom: 40% tot 50% meer uren hockey per jaar, dan vrijwel iedere andere willekeurige hockeyclub.


Reageren op het nieuws?

:) = :( = 8) = O-) = ;) = :*) = -:-) = :O = :9 = L) = ^O^ =
Inloggen
Statistieken
zondag 18 februari 2018
Aantal leden (info) 359
Nu online 9
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 79,9%
Vandaag jarig
  • Feline Niessen
Sponsors
Bekijk alle sponsors
facebookHyvesLinkedInTwitterKNHB Naar de KNHB site